3 adoleshentë në Tiranë hiqeshin si vajza në rrjete sociale dhe mashtronin djemtë

Date:

- Advertisement -

Janë proceduar penalisht 3 adoleshentë. Të rinjtë nëpërmjet adresave falso në rrjetet sociale mashtronin persona të ndryshëm.

Adoleshentët të moshave 16 vjeç mësohet se hapnin adresa falso dhe hiqeshin si vajza dhe iu afronin marrëdhënie seksuale djemve të ndryshëm.

Adoleshentët pasi komunikonin me djemtë që mashtroheshin linin takime në vende të ndryshme dhe shumën monetare i kërkonin ta linin kryesisht te hyrja e pallatit.

Pasi djemtë linin lekët aty ku adoleshentët donin, këta të fundit i bënin bllok personave të mashtruar dhe zhdukeshin.

Nga kjo skemë mashtrimi, adoleshentët kishin përfituar rreth 30 mijë euro.

- Advertisement -

Share post:

Më të lexuarat

Me shume
Related