Efi debat me Ronaldon: Të hipi dëshira për famë më thellë se sa shoqëria (VIDEO)

Date:

- Advertisement -

Efi dhe Ronaldo kanë pasur një debat gjatë ditës së sotme, ku ky i fundit i tha se ajo po i sillet ftohtë që kur ka hyrë në shtëpi dhe nuk ka ndenjur asnjë moment me të.

Ronaldo: Mund ta kishim filluar edhe më mbrapa luftën, mos trego arrogancë me dikë që e ke konsideruar mik.

Efi: Më mirë arrogant, se sa gjëra të tjera.

Bledi: Ju keni qënë miq jashtë?

Efi: Për aq sa kemi ndenjur, po. Se ça pati Roni tani, i hipi dëshira për famë më e thellë se sa shoqëria dhe kështu ndryshuan gjërat.

- Advertisement -

Share post:

Më të lexuarat

Me shume
Related