Ikëm në Gjermani me kamion”, djali i këngëtares shqiptare sot drejtor i kompanisë BMW

Date:

- Advertisement -

Albin Hisku është djali i këngëtares së njohur, Alida Hisku. Ai sot është drejtor në kompaninë e madhe të BMW në Gjermani, por për të arritur deri këtu ka kaluar shumë peripeci.

Për “ABC e Mëngjesit”, Albini ka zbuluar të gjithë historinë e jetës së tij, nga përfundimi i studimeve fillimisht për kanto, më pas te kalimi te ekonomia dhe deri te udhëtimi më i vështirë i jetës, që ishte ai me kamion drejt Gjermanisë në moshën 6-vjeçare.

“Karrierën time e kam nisur si këngëtar. Që kur kam qene i vogël, e kam pasur muzikën afër meje. Dikur ia nisa me muzikën klasike dhe e kam pasur profesion për 12 vjet. Më pas ndërrova muzikën klasike dhe u futa në r&b dhe pop, por dikur nuk pata shumë sukses dhe ndërrova degën, e iu futa ekonomisë. Edhe aty ai hap ishte shumë, shumë i mirë. Edhe ai hap ishte shumë i suksesshëm.

Në muzikën klasike isha këngëtar i ri dhe studimet i kam bërë në muzikën klasike, isha tenor. Tani këndoj vetëm në gëzime familjare. Kam qene pjesë e albumit të mamasë, kam kënduar dhe kam shoqëruar dhe mamanë. Kemi dhënë disa koncerte atëherë në Itali dhe Shqipëri, por pastaj kur ndërrova degë dhe iu futa ekonomisë, edhe mu dha mundësia dhe te BMW, futa gjithë energjinë aty për të qene ai i suksesshëm sa jam sot e kësaj dite.

Unë te BMW e kam nisur si praktikant dhe diku pastaj mu dha mundësia të futesha në degën e shitjes aty, ku nisa si një shitës, më pas arrita të bëhesha shefi i shitësve, domethënë anglezët e quajnë drejtor. Unë përgjigjem për një rajon dhe aty jam i pozicionuar, kam dhe zyrën time. Prej andej, provoj t’i jap drejtim shitjes, veprimtarive të makinave, të gjitha çfarë ka BMW.

- Advertisement -

Share post:

Më të lexuarat

Me shume
Related