Shefi pushon nga puna punëtorin: Qëndron 6 orë në tualet

Date:

- Advertisement -

Është pushuar nga puna një punonjës në Kinë. Heqja nga vendi i punës nuk përbën çudi, por arsyeja se përse ky kinez është pushuar, nuk rastis ta dëgjojmë shpesh. Mësohet se punonjësit i ka prishur punë qëndrimi i gjatë në tualet. Mësohet se punëtori qëndronte në tualet nga 47 minuta deri në 6 orë, ndaj dhe shefi i tij e shkarkoi nga detyra.

Pas kësaj, punëtori Wang ngriti një padi ndaj punëdhënësit të tij për shkarkim të padrejtë nga puna. Sipas punonjësit, ai qëndronte gjatë në tualet për shkak të disa probleme shëndetësore që ai ka kaluar.

E ndonëse e paditi, Wang e humbi çështjen, pasi gjykata e arbitrazhit vendosi në favor të punëdhënësit të tij. Wang, iu nënshtrua operacionit për një problem anal në dhjetor 2014 dhe u kthye në punë në korrik 2015, por që nga ajo kohë e deri kur u pushua, ai kalonte 6 orë në tualet çdo ditë.

- Advertisement -

Share post:

Më të lexuarat

Me shume
Related